Le mot dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le.

Kollade nyss klar på filmen Cyberbullys, handlar om en tjej vid namn Taylor som skaffar en profil på en hemsida och efter ett litet tag så blir hon hackad utav sin bror på skämt. Sedan så hackar någon annan henne, hackaren skriver ett o annat om henne på hennes egna profil och folk i hennes skola fortsätter med att skriva saker om henne. Sedan så försöker hon o hennes 2 bästävänner göra allt för att komma på en lösning, men i slutändan så visar det sig att en av hennes bästavänner var allt för avundsjuk på henne. Varför? Jo, för att Taylor pratade med en kille och så bestämde sig då en av henne bästavänner att skapa ett fake konto och så började hon sprida en massa falska rykten om henne.

Hon blir då mobbad via nätet och i skolan och försöker efter ett tag ta självmord pga att hon fått nog av allt som händer runt omkring och hon kunde värken göra något åt det eller stoppa det. Så enligt henne så var ända utvägen o ta självmord.  Filmen enligt mig är verkligen se värd, får en verkligen o tänka efter på hur vissa faktiskt har det o hur dåligt man kan må av något sånt. Man får en bättre bild på hur människor runt om i världens har det. Att man kan bli så påverkad av något som skrivs via nätet att man vill ta självmord är sjukt.

Tycker verkligen ni alla ska se filmen verkligen se värd om man säger så. Förstår ftf inte hur man kan göra något sånt mot en person, sprida så mycket falska rykten att den faktiskt försöker ta sitt liv. Hemskt. Att kunna förstöra någons liv utan att få skuldkänslor är helt S J U K T..
//J.


Kommentarer
Postat av: Emma

Bloggen blev jätte snygg! :) Kram

2012-06-30 @ 11:03:17
URL: http://emmahummer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0