Länkbyte!


http://emeliejosefin.webblogg.se/http://emeliejosefin.webblogg.se/http://emeliejosefin.webblogg.se/

http://jjohannas.se/http://jjohannas.se/http://jjohannas.se/http://jjohannas.se/http://jjohannas.se/

I'm not gonna tell you a pack of lies to make me look good.

- Hej hej på er!! Ska börja fixa mig snart för en filmkväll med Jelena, Stefan och Fraidoon. :) Verkligen saknat Fraidoon med hela mitt hjärta - så riktigt skönt att han är tillbaks från "sin stuga" i Jönköping nu haha. 
 
Anyway så vaknade jag vid 2-tiden imorse, according to me, och sedan dess har jag varit i stan med J och solat. Herregud, dog verkligen utav värme så låg mest bara och skrattade åt varandra/snackade under hela solarium-tiden. Eller kanske ska säga klagade haha.. Nu är det iallafall tid för mig att börja fixa mig inför filmkvällen och Jelena sover antagligen här efteråt såå I'll see you guys tomorrow. :) 

 

Home, sweet home!

Äntligen hemma har till o med tryckt upp fläkten i ansiktet, var iaf nyss i stan o solade och höll på o dö av värme. Sjukt varmt där o ute, orkar knappt röra på mig. Står att det är 17 grader ute men känns som 30 :s Hade även planerat ett o annat med Eila idag men får se ifall det blir av känner att jag har slut på energi men blir nog o träffa F idag iaf. Saknat den killen enormt mke så dt säger jag inte nej till! 

Szoli_www.kepfeltoltes.hu__large

Karma is a bitch and i am too, so you'll screw me and i'll fuck u.

Godmorgon alla fina! Hoppas ni mår lika bra som jag gör, fick nyss reda på att Fraidoon kommit hem. Åhh, går inte o beskriva lyckan som uppstår saknat den grabben så otroligt mke. Helt sjukt hur glad man kan bli av att se en person efter bara 1 veckas underhåll. Tror iaf det blir o dra ut en liten stund senare med han o Eila, mst ju få träffa vår eb arab! :*

Iaf ska ta och städa nu, mitt rum ser inge vidare ut men känns så onödigt o ens behöva städa för imon lär det se precis likadant ut. Orkar inte. Ska även flytta snart, elr det var vad mamma sa men vi får väl se. Dom har iaf fixat mitt rum nu, känns riktigt gött!


Tumblr_m1qav9kzcp1r97raro1_500_large


Sugen på ett länkbyte?


• Ha minst 50-100 läsare annars tjänar inte vi något alls på det.
• Vi länkar alltid vid 21.00, alltså inte tidigare än så!
• & självklart måste ni kommentera ifall ni är sugna på ett länkbyte, för jag menar vi kan inte direkt läsa era tankar  ;)

- Så ja, ifall du är sugen på ett länkbyte lämna ett kommentar i detta inlägg så länkar vi dig idag 21.00 .

Tumblr_lq3bu1dzha1qealeqo1_500_large

Le mot dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le.

Kollade nyss klar på filmen Cyberbullys, handlar om en tjej vid namn Taylor som skaffar en profil på en hemsida och efter ett litet tag så blir hon hackad utav sin bror på skämt. Sedan så hackar någon annan henne, hackaren skriver ett o annat om henne på hennes egna profil och folk i hennes skola fortsätter med att skriva saker om henne. Sedan så försöker hon o hennes 2 bästävänner göra allt för att komma på en lösning, men i slutändan så visar det sig att en av hennes bästavänner var allt för avundsjuk på henne. Varför? Jo, för att Taylor pratade med en kille och så bestämde sig då en av henne bästavänner att skapa ett fake konto och så började hon sprida en massa falska rykten om henne.

Hon blir då mobbad via nätet och i skolan och försöker efter ett tag ta självmord pga att hon fått nog av allt som händer runt omkring och hon kunde värken göra något åt det eller stoppa det. Så enligt henne så var ända utvägen o ta självmord.  Filmen enligt mig är verkligen se värd, får en verkligen o tänka efter på hur vissa faktiskt har det o hur dåligt man kan må av något sånt. Man får en bättre bild på hur människor runt om i världens har det. Att man kan bli så påverkad av något som skrivs via nätet att man vill ta självmord är sjukt.

Tycker verkligen ni alla ska se filmen verkligen se värd om man säger så. Förstår ftf inte hur man kan göra något sånt mot en person, sprida så mycket falska rykten att den faktiskt försöker ta sitt liv. Hemskt. Att kunna förstöra någons liv utan att få skuldkänslor är helt S J U K T..
//J.


Cyberbully

 
- Tryck F5 ifall ni inte ser den nya designen/headern o allt dt där. Suttit i någon timme och fixat med bloggen, lånade stilmall som ni ser men headern är iaf gjord av mig och använder mig utav Photoshop cs5 för er som undrar.




- Blir o sätta sig o kolla på Cyberbully, vet inte riktigt vad den handlar om men var en brud som tipsade om den så vf inte liksom. Har inte direkt något bättre för mig heller så ger den en chans, hur dålig kan den va egentligen? :) & filmen hittar ni här under --->


"the only part of life that I knew - are now the only thing without knowledge."

Suddenly it stroke me. - Ibland slår de egentligen mest uppenbara tingen till och visar sitt värde. De ting man tidigare förbisett och tagit som ännu en del av sitt liv som passerar förbi utan vidare uppoffring

Det har aldrig någonsin varit klarare för mig än det är nu. Att en sådan otroligt liten sak som att mamma kommer hem och berättar om en tjej på IB som nästintill kommit hem halvdöd från skolan - det efter andra året på linjen. Tjejen som både var smart och klartänkt hade behövt psykisk hjälp från sina föräldrar bara pga all press på plugget inom linjen. - För mig är detta något sinnessjukt skrämmande. Jag har aldrig varit den som behöver rådfråga mona föräldrar, jag har varit den soom genomgått allt by myself och endast nonchalerat mina nära och käras frågor.. Plugget för mig har alltid varit lätt och det absolut sista jag behövt oroat mig för - ska detta fenomen helt plötsligen bli den del av mitt liv som jag inte kan hantera? Vem är jag om inte denna tjej som har hjärnan till allt och inget? - Svaret på denna frågan vet jag själv inte. För den dagen då pllugget tar över mitt liv och övergår till den del som jag inte klarar av på egen hand - den dagen är den dag då jag inte längre vet vem jag är och vad jag är kapabel till. Det ända jag har är min hjärna. - Min hjärna är för mig det jag hanterar som bäst, den del av mig som sticker ut ur mängden.

Jag är rädd för att förlora mitt liv och allt det jag hitintills levt för. Jag är osäker på mig själv och om jag kommer ha orken eller ens valet till att hålla kvar vid de ända jag håller kärt - mina vänner. Fram tills nu trodde jag på en framtid med mina nuvarande vänner och fram tills nu var jag den som satt med de positiva argumenten inom detta men helt plötsligen undrar jag om dessa tidigare positiva argument egentligen bara varit en dröm utan kunskap. Det sista jag vill på denna jord är att förlora mina vänner men ibland kommer det till den punkten då det ända val man har är att förlora sig själv eller sitt förflutna. Man har alltid ett val - men vad gör man när det ena alternativet är alldeles för uppenbart för att göra ett annat val? Som den realistiska person jag är är jag nog rädd för att jag måste inse vart slutet är - mitt uppe i allt plugg och all desperation, som suddenlly ses vara den ända delen utav ens liv och därefter punkt. Mitt självförtroende är högt men jag är vettskrämd för att den inte ska räcka till - jag har inte bara valt ett gymnasium utan också en invävd högskola. När jag hör detta från andra som genomgått det jag nu ska genomlida, låter det helt plötsligen som den största personliga utmaningen jag någonsin varit med om. Antingen övervinner den mig eller tvärtom.. "Suddenly, the only part of life that I knew - became

Now you're just somebody that I used to know!

Låter rubriken tala för sig själv!  - Hello! Allt väl med er där ute? Själv så har jag ont överallt, eller känns som det iaf. Ont i ryggen, knäet (knät) haha, foten och huvudet. Livet leker? Ohja! Tänkte faktiskt dra och lägga mig redan nu, orkar inte sitta upp mer har så sjukt ont finner knappt ord. Känner även att det gör ont i lungorna åhh jag pallar nt.. Aja ska typ lägga mig, vet att det lär sluta med att jag lägger mig runt 3 som alltid men ja vem f*ck bryr sig..


Progeria.

Suttit och kollat tusentals videoklipp på barn som lider utav en sjukdom vid namn Progeria? Om jag inte har helt fel. Det är iaf en sjukdom som gör så att kroppen åldras i förtid, kroppen åldras x8, alltså 8 gånger så snabbt som en vanlig människa och om man är tex 10 så är men tydligen 90 fysiskt. Kan säga att själva sjukdomen får man oftast som liten eller dt är iaf så som jag förstått det hela. Sen att jag faktiskt suttit o kollat över 15 avsnitt med barn som lider av samma sjukdom är helt sjukt. Tycker verkligen ni alla ska ta och kolla på klippen, så sjukt berörande o intressant.

Kan inget annat o säga att dessa barn är sjukt söta, självklart är det riktigt synd om dom. Riktigt hemsk o veta att det faktiskt finns barn som drabbas utav denna sjukdom. Dom lever ju inte så värst länge heller? Har för mig att medelåldern för Progeria var 13? Riktigt synd, så söta som dom är. Börjar undra ifall det är något fel på mig kollat ca 15 avsnitt? Ang dessa barn med samma sjukdom och lider med dom. Fast det ”sjuka” är att även fast dom ser ut som dom gör, mår som dom gör osv.. Så klagar dom fan inte på livet. Ja slår vad om att jag som är fullt frisk klagar mer på 1 dag än vad dom gjort i hela sitt liv. Att dom orkar vara så otroligt starka, glada, lyckliga osv hela tiden? Alltså helt sjukt o se hur glada dom är även fast dom har denna sjukdom.

Även fast folk ser ner på dom, och även fast det finns tusentals människor som skulle kunna kalla dom fula, äckliga, skabbiga o allt dt där så håller dom ftf huvudet högt o låter ingen/inget påverka dom eller deras liv. Enligt mig så är dessa barn något av det sötaste, finaste jag sätt i hela mitt liv helt seriöst. Tro det eller ej och nej har inte blivit helt j*vla hjärntvättad tycker bara att dom är riktigt fina och på något konstigt sätt så känns det som om dom har så mke finare personlighet än alla andra här i världen. Tolka det inte helt fel nu, menar inte att det inte finns personer med fina personligheter som är ”normala” för det finns det. Men det är något spc med dessa barn som lider utav Progeria, så otroligt goa o världens finaste personligheter helt seriöst :') 

Har även suttit o kollar tusentals klipp på Adalia Rose och Hana Hwang som tex fick träffa Selena Gomez.. Så sjukt gulligt åhhh... Okej ska nog sätta punkt snart känner att detta blev ett rätt så långt inlägg. Men tycker iaf ni alla ska ta o kolla klippen elr iaf en film som är runt 40-50 min? Har till och med valt o göra en kategori bara till för denna sjukdomen, besatt? Lite kanske..
http://www.dailymotion.com/video/xkcemn_20-20-progeria-7-29-11_shortfilms




http://www.youtube.com/watch?v=4fsg5jLoqlU&feature=bf_prev&list=PL21A4F75567EDB6E3


Våra två senaste dygn!!

- Ja, kanske ska berätta lite om våra två senaste dagar? Igårkväll var vi ute en stund med käraste Dennis i kylan och ja, resten utav kvällen satt vi vid Chatroulette's svenska sida och snackade med lite gott folk haha.. Ganska kul att testa sina geografiska kunskaper faktiskt. ;) Anyway så blev jag precis som vanligt sjukligt trött vid 3-tiden pga brist på dator.. - Har väldigt svårt att hålla mig vaken utan dator, vilket jag tror är ett välkänt problem!! Jelena satt iallafall vaken och grät/skrattade haha.. 
 
Dagen idag har spenderats i stan där jag, Eila, shoppat en del. Synd om Jelena bara som fick släpas med mig. ;) Fick ju även reda på den slutgiltiga antagningen till IB - vilket gick jävligt bra!! Lider innerligt med de som fick sina drömmar krossade och syftar på en speciell person som jag dessvärre inte nämner här. Läser du detta så ska du veta att du har mig när & var som helst, jag älskar dig vännen och finns alltid. :love: Ingen idé för er som läser detta att ens fråga om vem.. Vilket som hann jag hem en snabbis och byta om men därefter drog vi ut med Karro, Stefan och Dennis. :) Haha, härligt sällskap måste jag ändå säga och ja, inte gjort så himla mycket under kvällen förutom att gått runt. Imorgon ska vi väl antagligen ta bilder ser det ut som just nu men vi får väl se vart dagen tar oss!! Kanske drar ner en runda till stan och köper ännu ett par jeans eller något annat småplock.. Har så sjukt svårt för att hålla i pengarna när jag väl har de. :( 
 
För övrigt så har vi byggt upp lite eventuella planer över sommaren haha. Maybe en lokalfest och Liseberg, but we'll see!! 

Kärlek till er mina BV's!! - Gammal bild..

Shopping den senaste veckan @ Eila

Bomb shell BH;ar, Lindex - 99 kr/st (rea)
Jeans, Cubus - 199 kr
Persikofärgade shorts, BikBok - 99 kr (rea) 
Vitt linne m. snörning + tryck, BikBok - 79 kr
Hårspray, H&M - 69 kr
Eyeliner, H&M - 39 kr
Gula jeans, Gina Tricot - 199 kr
Kängor, Have2have - 199 kr (rea och ska beställas imorgon)


Helt besatt..

Adalia Rose - Måste nog vara det sötaste jag sätt på länge, helt j*vla seriöst är helt kär i denna söta tjej. Gud, o alla klipp på henne alltså seriöst jag avlider, dör av hur söt hon är åhhhh.. Finner knappt ord för hur gullig hon är, folk som tycker att hon är ful o ser ut som en alien kan ta o hänga sig långt bort. Världens sötaste, gulligaste osv.. Åhh!?!? :') Jag menar kolla bara på bilderna & videon under, nae orkar nt.. För j*vla söt.. / J

 

Höstens "måsten" i min garderob!!

- Jag har bestämt mig för att skita i en iPhone (och tigga om en resa istället hehe) och bara köpa en kamera för min lön i Augusti. Det finns ju en hel del absoluta MÅSTEN i höst, och min garderob har börjat kännas lite gles haha.. ;) So here you go!!

• Ett par gudomligt snygga hästskor är verkligen a need i höst, passar till allt.
• Bh;ar (!!) I stort sätt alla mina är för små.
• Spetstrosor - jag är verkligen ingen "string-tjej" så föredrar snygga spetstrosor instead!!
• Sminkprodukter dvs mascara, eyeliner och hårspray som håller på att ta slut..
• Ett flertals jeans i både militär, jeans och svartfärgade - gärna lack.
• Ugg's faktiskt!! :) Lättsamt att ta på sig under latare skoldagar..
• Ännu ett par converse - kanske gråa?
• Några snygga toppar/blusar som passar till lättare outfits.
• Några snygga vinter-klackar är alltid bra att ha, när man orkar piffa upp sig i skolan. "Stressed, depressed but well dressed!" Remember? ;) 
• Strumpor. Mina är gone with the wind, så egentligen det största måstet - men också mest tråkiga!!
 
- Detta är hel min "have 2 have"-lista som jag verkligen mååste köpa för min lön. Lär väl gå loss på några tusenlappar men at least så har jag en halvt ny garderob sen haha!!
Dödligt snygga jeans & shorts. :love:
 
 
 

Gårdagens outfit; En kvällsrunda ute m. J, S och S.

Höga shorts - Donno' (?)
Svart jumpsuit - BikBok
"Spyfärgad" kofta - Ellos
Skinnjacka - Ellos
Svarta converse - DNA-Shoes


Kalla mig inte fattig när min mamma är gjord av guld.

Så sjukt j*vla uttråkad så det finns inte, är kvar i tråkiga Sverige och skulle nog kunna göra vad som helst för o få sätta min fot utanför detta äckliga o svenska land. Inte för att jag har något emot det men alltså är så trött på vädret och att det hela tiden blåser, regnar osv.. 

Whatever, ska inte sitta o klaga på vädret mer var helt okej idag faktiskt. Men är iaf hemma nu varit det i en 20-30 min men visst. Var ute med Shady, Eila och Stefan, Dennis skulle också med men blev inte av pga att han skulle iväg o fiska med sin pappa. Gulligt! Orkar inte skriva mer här så avslutar detta inlägg med ett fint - HEJDÅ! :*


Jelenasavurdic @Instagram

Följ - Jelenasavurdic @Instagram - http://ink361.com/#/users/18315281/photos
 

My thoughts about..

Kom att tänka på en lite rolig sak.. - Hur otroligt olika syn på killar som alla tjejer har. Vissa gillar utländska, andra killar utav en speciell etnisk härkomst - somliga föredrar beniga medans andra attraheras utav muskulösa killar.. En ganska kul fråga att diskutera egentligen och själv måste jag säga att jag föredrar killar från Norden!! Vet inte vad det är, men har vääldigt svårt för att tycka utländska killar är snyggare än nordiska. Självfallet finns det undantag men oftast så är det nordiska killar som gäller!! :) Araber, kineser och mörkhyade är nästan uteslutna från min lista över potentiella snyggingar. No offence, men finner helt enkelt oftast inte de som snygga.
- Sen finns det självfallet de ansiktsdrag/kroppsdelar som varje individ faller för och för min del blir det nog.. Käkbenen (manligt!!), blicken i ögat och BRÖSTMUSKLER!! :love: Vet inte huuur ofta jag tjatar om att killar måste ha "bröst" som jag säger haha.. - Nej men finns verkligen inget mer avtändande än killar som bara är helt släta över brösten, är liksom boy-ish If you know what I mean..? Sen ska inte killar heller vara föör beniga, hellre lite kött på benen än rena skeletten som visserligen gör att killarnas sexpack kommer fram när de är för smala.. Killar i våran ålder dvs 16-års åldern har ju en tendens till att vara överdrivet smala och därav dyker det s.k. sexpacket upp när de spänner sig.. Svårt att förklara but yeah.. 
- And then at last.. Personligheten. Kan säga såhär - en kille med humor, glimten i ögat, helst fint leende, en lättsam typ som både kan vara romantisk och spontan, ha en HJÄRNA både kapabel till att tycka och tänka, analysera och vara fylld med kunskap så att man inte får någon totalt korkad kille (!!! :mad: klarar verkligen inte av korkade personer) och självfallet vara sådan som person att han kan visa ens värde för honom, framför nära & kära. :) Gärna lite tuggmotstånd (haha) så att man kan tjafsa lite då & då, retas och ha sina olika åsikter..
 

Brist på egen dator for now!!

 

Hej på er!! Skrev nyss värsta bibeln som försvann pga krångel med radavstånd osv haha..? - Nej fattar egentligen inte själv vad jag skriver men ja, kan väl säga att jag har en havererad dator stående inne på mitt rum som jag inte får fixad förens på Söndag och mammas väninna Siv är på besök - vilket betyder no being home alone för min del och inget lån utav mammas dator. :( Känns lite halvdant att blogga via en annan persons dator och dessutom inte vara själv när man skriver. Anyway så har mina senaste dagar gått ut på att sola, vara inne med vänner och själv pga dåligt väder och även att umgås med Michael. - Får passa på att blogga nu när jag är ensam hemma soo stay tuned på fler inlägg!! ;) 
 

Always remember, you are braver than you belive, stronger than you seem and smarter then you think.

Eila drog typ nyss och sitter här helt 4-ever alone i mitt mörka o tråkiga rum med datorn i knäet. Kollade som sagt film med S&E blev Shoo Bre, se värd film tro det elr ej drog även ut en stund med Arian&Dennis här på gården. Varför? Jo för att dom nt har ngt liv, hehe puss! :* Nej men ska iaf ta och kolla ngn film igen, finns inte så mke mer o göra så aa..

- Även suttit och ritat på mina ben,armar osv.. Helt svart.. :$ smart jelena!
Tumblr_lolcr9z00b1qgte3ao1_500_large

Kvällen kan börja


- Hellow! Hemma nu var nyss inne i stan och solade o nu sitter man hos mig tsm med Eila och väntar på Shady. Laddat ner några filmer som vi faktiskt ska kolla, passar verkligen hur bra som helst idag spc när ingen av oss orkar dra sig ut i detta äckliga vädret. Men aja nu drar vi oss mot köket för o äta, hörs ngn gång ikv! :*
- Bild från idag när jag var i stan o solade! :* FUCK DET SVENSKA VÄDRET! Drar man sig till stan med mjukis så fane mig måste det vara något fel. HÖ HÖ HÖ ..

The prettiest smiles hide the deepest secrets. The prettiest eyes have cried the most tears. And the kindest hearts have felt the most pain.


Hellow! - Vaknade för kanske 15-20 min sen och aldrig varit såhär skönt o få sova hah seriöst. Helt sjukt, känner även att jag snart kmr ta sjmord om det lär vara så här äckligt väder. Varit det nu i några dagar o planerna bara förstörs o förstörs åhh pallar inte trycket. Kollade nyss klart.se och står att det faktiskt inte ska regna förens på fredag men tror inte på den där skiten, slår vad om att det kommer regna imon md.


- Hade planerat o va med E&S & göra en grej, men vet inte riktigt ifall det blir av får helt enkelt se sen med dom. Men vet iaf att jag ska dra mig in mot stan om ngn timme o sola, sånt här väder får en verkligen o känna suget i o sola mer o mer. Sen så kanske jag tar och färgar håret, blir det inte av idag så färgar mamma det på lördag! Dvs - Bort med det brun/röda håret ;)
 
522956_278083572272861_100002136607243_622212_1928906306_n_large
we(L)it-bild.
 

Be careful what you say, a girl remembers everything.

Ä n t l i g e n h e m m a ! - Elr kom hem vid 1.. Men w-ever finner knappt ord för hur skönt det var o ta en promenad i det underbart sköna vädret, elr iaf tills det började regna. Känner mig helt j*vla blöt nu.. Men var lätt värt det och blev typ tvingad ut utav mina föräldrar, tack! .. 

Haha, aja ska iaf dra och lägga mig nu uppdaterar mer imon när jag vaknat för har fixat mitt internet så nu funkar allt igen! Gött :) Just ja, har även planerat ett o annat denna månaden lär bli hur grymt som helst. Berättar mer om sakerna när tiden väl är här. Ska även färga håret på lördag, taggad chey!

Tumblr_ltl2eomuak1qawz6yo1_500_large

Tråkigt liv? Ohja.

Fullständigt namn: Jelena Savurdic
Stjärntecken: Skytt
Längd: 164-5 -.-'
Vikt: Sist jag vägde mig var stod den på 47..
Min idealvikt (vikt jag skulle vilja ha): Var iaf 41, men fuck dt orkar nt bry mig längre..
Ögonfärg: Grön/Gula
Naturlig hårfärg: Blondt
Skostorlek: 37
Födelsedatum: 1996-12-17
Födelseort: HAHAH ja..
Syskon: 0
Pojkvän: Följt bloggen? Isf vet ni! :* - S :love:
Husdjur: 1 hund & 1 grå jako
Skolor jag gått i: Linehedsskolan & Östergårdsskolan
Skolan jag trivts bäst i: ÖG
Nuvarande utbildning: Pluggar
Intressen: Finns en hel del!
Svåra saker jag gått igenom i mitt liv: Har gått igenom ett o annat, men inget jag tänker ta upp på bloggen! Tyvärr! (:
SCANDINAVIAN GLAMOURFlickr: Your Photostream
Hur jag tagit mig igenom mina trauman: Varit stark, fått en massor av stöd utav nära&kära, pratat ut om dt med folk osv..
Positiva saker med vad jag gått igenom: Gud finns så sjukt mke!
Mina bästa råd till dom som genomgått/genomgår svåra saker: Beror på vad det är dom har gått igenom osv.. Men o vara stark o kämpa håller nog bäst! Elr iaf enligt mig..
Tatueringar: Inga, men vill ha!
Piercingar: 4, 3 i öronen & 1 i naveln
Droger: Håller inte på md sånt.
Alkohol: Hände ju ibland men inte så ofta.
Rökning: Testat har alla!
Djur jag haft i mitt liv: Gud haft så sjukt många så orkar inte ens dra upp alla..
Djur jag skulle vilja ha i framtiden: INGA
Jag lämnar oftast inte hemmet utan: Mobil, pengar, nycklar!
Jag får oftast komplimanger för: Ett o annat!
belly, belly button ring, bikini, body, girl - inspiring picture on Favim.comTumblr
Tror på: ?
Något jag gör när jag har tråkigt: Sover, läser bloggar, bloggar, "leker" md Rocky håller ju länge.., finns så mke mer!
Kuddar i sängen: 6 :$ HAHAHAHAHAH
Avskyr: Falska horor. Kompis hoppas du känner dig träffad ;)
Älskar: Mina nära och kära! 
Dans: Det är verkligen ngt jag skulle kunna dö fööör, så sjukt kul åhh finner knappt ord. Men synd nog så går jag inte i ngn just nu, känner nt för att jag har tid elr ork till det just nu..
Sång: Minns inte sist jag verkligen sjöng sjöng, men tkr även detta är riktigt j*vla kul!
Körkort: Det kommer i framtiden
Dricker kaffe? Nopp
Åkt ambulans: Nej
Rädsla: Spindar, fötter & döden..
céu flutuando altoamazing, cool, dance, nice, stars - inspiring picture on Favim.com
Ärr: Tror bara jag har på knät? 
Jag somnar lättast: När jag sitter o rör på benen, HAHAHA sjukt men aa.
Något andra brukar bli avundsjuka på: Vad vet jag? Fråga dom?
Något som gör mig riktigt arg: Falskhet
Något jag ångrar i mitt liv: Ångar inte så värst mke faktiskt, gjort är gjort!
Svartsjuk; Sån är nt jag tyvärr.
Gjort något olagligt: Vem har nt.
Haft en sanndröm (drömt något som sedan hänt i verkligheten): Ja
Nattkläder: Beror på om det är kallt eller varmt, men kan säga såhär min pyjamas används inte ofta.. HAHAHA LAT.
Något jag kan bli bättre på: Ta vara på livet o allt jag har, YOLO vi år bara 1 chans inte 2..
imgfave - amazing and inspiring imagesvida pode ser triste, mas é sempre bonito
 

Ny header!


- Som ni ser så har vi fixat en ny header, bloggen ska även fixas lite här o där men får ta och göra det ngn dag då mitt internet faktiskt funkar som det ska.. 


 

Some people shut you out of their lives because they can’t handle the truth about themselves. They judge you as they judged themselves.


Unfortunately, there are no destiny decided for us - we are on our own, how frightening as it sounds'

- Jesus christ.. Hur många som helst har åkt till sina hemländer i Jugoslavien nu och man blir ju bara så sinnessjukt deppig av att tänka på vart man själv befinner sig.. Fine, jag älskar Sverige men känns som om jag har befunnit mig här nu way to long och saken blir ju inte bättre utav att se en massa bilder på utlandet (!!) Egentligen så var det inte så längesen jag var utomlands men ibland får jag bara ett sug efter att åka bort. 
 
Jag längtar verkligen tills den dag då jag kan bo utomlands och har möjligheten till att besöka alla världens länder - Thailand så som Vitryssland. - Krigszon som solsemester.. Efter att ha sett Nobels testamente och varit utomlands två gånger de två senaste åren (Skandinavien räknas inte) så drömmer jag verkligen om ett jobb som utrikeskorrespondent. - Jag vet att det är att satsa högt inom journalistiken och jag är väl medveten om att utrikeskorrespondenter inte har så mycket till fritid, men för mig är det verkligen en dröm att få rapportera från ett annat land och analysera kring dess problem. Familj är ändå ingenting för mig och det skrämmer mig inte att det finns de korrar som dött eller blivit allvarligt skadade. - Att bli korre för mig vore inte bara ett arbete utan faktiskt något självstärkande och den del utav mitt liv som jag faktiskt uppskattar. Hur många utbildar sig inte till jurister, läkare osv och lever sedan den bättre halvan utav sitt liv UTANFÖR jobbet..? - Man ägnar väl förmodligen mer än halva sitt liv till att studera, arbeta och utföra nödvändigheter som man helst sluppit, varför inte njuta utav denna delen också? 
 
Efter mina tre år på gymnasiet dvs IB-linjen för min del, tror jag nog att jag lär studera i London och förbättra min engelska så mycket som möjligt där samtidigt som jag förhoppningsvis läser Journalistik på högre nivå. Sedan får jag se vart jag tar mig - för dessvärre finns det inget öde som redan är bestämt, utan man måste skapa sin egen framtid. Skrämmande men också en möjlighet till att utvecklas.. 

 
 

There goes a fighter.

 
- Hello, sämst uppdateringn sry! Men har inte haft någon ork till o blogga o har inte riktigt haft tid. Dagen igår spenderades tsm med Dennis, drog ut runt 4-5 kanske? Mötte upp han i Linehedsskolan, satt o snackade osv.. Sen kom även Veton o satt där ett tag med oss drog senare hem pga att jag inte orkade va ute. Somnade typ direkt när jag kom hem sen vid 10 tiden tror jag? Så ringde han igen o ville ut så drog på mig skorna & jackan o drog ut en runda o nu sitter jag här. Fattar inte att jag ens gick med på o dra ut i mjukis euw, aldrig mer! Första & sista gng i hela mitt liv.. Plågsamt..

There goes a fighter, there goes a fighter, Here comes a fighter, That's what they'll say to me, say to me, say to me, This one's a fighter.
» - -- --- if i had you, it would be the only thing i'd ever need --- -- -Apenas por PensarTumblrGazillion Air

Midsommar-kvällen/natten!!

- Kan börja med ett beklagande över hur sinnessjukt trött jag är, och nej det beror inte på någon bakfylla.. Drack faktiskt otroligt lite igår och kan väl säga att vår kväll blev ganska så lyckad i slutändan även om vi mest bara frös, gick osv..
 
Anyway så började kvällen vid 6-tiden med Shady hemma hos Jelena då vi beställde kebabrullar till midsommar-middag.. Haha, snacka om att trotsa normen. ;) Vid 9-tiden var vi framme hos Harola där Visan också var och vi åt, snackade & skrattade väl bara mest? - Harola åker ju till Grekland imorgon så fick träffa henne en sista gång - gonna miss you even though I hate you for your upcoming abroad-trip!! :love: 
 
Där trodde jag och Jelena att kvällen var slut, lagom sådär till halv 12-tiden men självklart kom snillet med en idé om att vara ute hela natten.. ;) - Började med att ringa upp Fraidoon för att dra med honom ut, vilket vi gjorde också . Åkte in till stan, gick runt där bland alla lagom fulla 20+. Känns ju ganska trist att vara ensam nykter bland överdrivet många påverkade, men lyckades iallafall få i oss lite sedan - för att inte låta allt för mobbad. Kan väl säga att vi åkte runt i olika bussar hela kvällen - från Eurostop till stan, från stan till Nyhem, från Nyhem till lands-bussarna, från landsbussarna till Östergårdsskolan och därefter ner i Jelenas källare hahah.. Natten slutade tolv timmar senare efter att vi påbörjat den och tack alla för kvällen/natten. :love: Nu är jag way to tired to be awake så godnatt I guess!! :)

- Ända fula bilden sen igår.. 
 

Humor!!

Ja, vad ska man säga..? - Det är midsommar och jag visar hur "sjuuukt" taggad jag är genom att gå ut osminkad haha.. Känns verkligen som att vädret förstör allt och Jelena har ju inte ett så mycket roligare liv som sitter och sminkar/klär på Rocky - dvs hennes hund. Hahahhaa, vet inte hur länge jag kan skratta åt dessa bilderna..? Finns ute på Facebook!! ;) 


 

You always have a choice - but sometimes one of the choices seems to obvious to make another one'

- Godmorgon på er!! Idag är det midsommar och humöret är väl inte så värst glatt pga vädret och brist på planer på dagen.. Känns ändå som att midsommar borde firas en aningen större än med film och god mat..? - Ganska ordinary att bara sitta hemma och kolla film/äta liksom. Well, kommer iallafall spendera kvällen med underbara vänner!! :) Vädret inbjuder ju inte direkt på fest heller så..

Här har ni ett fåtal bilder från gårdagen!!
 

When somebody says they had no choice, they're lying.

Glad Midsommar alla fina&fula! Vaknade för en halvtimme sen av att ngn plingade sönder på dörren så vägrade öppna för att åsnan väckte mig. Sug på den vem dt nu än var. Ska iaf ta och städa lite här hemma (mitt rum) rör inget annat dröm o glöm, är tyvärr inte på så bra humör för o städa hela huset. Känns även skönt att både mamma och pappa är borta, tack gud!


Just nu - Skype md D!

Sitter o snackar skype med Dennis o en massa osociala åsnor på fb, mh älskar o vara på bra humör när alla andra nt är dt. Fml. Ska iaf fortsätta vara dryg mot folket, hörs ngn gång imon puss! :*

Mobilblogg!

- Wohoo just gotta love the new blogg.se!! Kan finally blogga via min xperia.. Dock är det iPhone next som gäller även för mig. :-) Lite synd att man inte kan infoga bilder bara vilket jag märkte nu men men.. Godnatt på er, midsommar imorgon!!

Hur högt du än står, kommer du ändå inte nå min nivå!

Hellow! Kom nyss in efter att ha varit ute o gått med Rockan, var riktigt skönt o få dra ut på en promenad helt ensam med musiken på högsta volym. Åhh kärlek! Ska iaf ta av mig skorna nu sen ringer jag nog upp Dennis, för han hade tydligen ngt viktigt o säga så måste kolla vad det var. Lite väl nyfiken va?

- Min finaste solstråle! ♥


Shit happens. not everything goes the way that you want it to. Sometimes you just have to take it for what it is and say "fuck it" and just live.

- When you fall down, you gotta pick yourself back up and keep on going because sometimes there isn't going to be a person there to do it for you.

Enjoy the best things in your life cuz you aint gonna get to live it twice.

Varit hemma i någon timme men har inte blogga pga att jag trodde Eila skulle blogga om dagen men ser ut som om hon har fullt upp med o glo Paradise Hotel. Iaf tänke ta och berätta lite kort om dagen som varit, drog som sagt ut med Eila, Arian, Stefan, Fraidoon och Dennis, skulle ju säga hejdå o sånt till Arian som åker till Kosovo imon kväll. Men ser ut som om vi kommer ses en sista gång imon? Iaf var ute ett tag med dom sen så drog vi alla hem runt halv 9 tror jag? På vägen hem så svängde jag o Eila in i ngn j*vla "skog" och mina ben är helt röda nu efter den lilla turen i "skogen" .. Vi hör inte hemma där, allt vi gjorde var o klaga.. Ska iaf ta och bestämma ett o annat md lite folk ang imon, är ju trotts allt midsommar & jag menar YOLO! ;) hahah lär ångra mig ang dt där efter imon men whatever.


It’s not what I feel for you, it’s what I don’t feel for anyone but you.

12-05-21 – 1 månad idag då med min finaste! Inte ens ord kan beskriva hur sjukt glad och lycklig du gjort och gör mig för varje dag som går. Som jag skrev den 22 maj, trodde aldrig jag skulle träffa och bli tsm med en så fin människa som dig. Finns få där ute med så fin personlighet som dig eller ska vi säga med så fin in&utsida som dig, är verkligen hur glad som helt för o kunna kalla dig för min! Tror helt seriöst att jag är världens lyckaste tjej just nu, man kan verkligen inte önska sig någon bättre än dig! Du är det bästa man kan få om inte mer än så! Hoppas även med hela mitt hjärta att det håller länge, vore verkligen hur trist som helt o förlora någon så fin som dig hjärtat mitt. Du är allt o lite till, lyckligt lottad är vad jag är!  
 
& som sagt det sista jag vill är o förlora dig, du har gjort  mig till världens lyckligaste tjej och hoppas som sagt det håller länge! All kärlek till dig min fina! / J.

S :love: - Everyone calls you by your name, but only one person can make it sound special.

Min (Eilas) spotify-lista!!

 

- Tyckte ni kunde få ta del utav min underbara Spotify-lista, fullspäckad med helt spektakulär musik.. ;) 
love it!

Just nu.

Dagens frisyr: Just nu? Nyduschat.
Dagens smink: Osminkad.
Dagens klädsel: Stor tröja.
Dagens händelse: Träffa Arian för sista gången innan han åker till Kosovo!!
Dagens planer: Läs ovan.
Dagen måste: Ääh, typ diska två tallrikar..?
Dagens vill ha: En sjukt snygg bränna (!!) :)
Dagens saknad: Inget/n actually.
Dagens nyhet: Nya PLL-avsnittet woohoo..
Dagens dryck: Vatten even though I dislike it..
Dagens middag: Något lätt som jag orkar göra får det bli.
Dagens godis: En bit choklad haha!! ;) 
Dagens kärlek: Min kommande bränna. :love:
Dagens humör: Mensvärk och det förklarar allt.
Dagens läsning: Bloggar as usual!!
och dagens låt: Burning - Adrian Lux

Bild sen skolavslutningen..
 

På ett prov tittar du ner för desperation, tittar upp för inspiraton, och åt höger och vänster för information.

Hello & godmorgon snyggingar! Eller tror inte riktigt det är någon vaken vid denna tiden, själv så vaknade jag redan vid 8 pga m-värk. Hatar verkligen o vara tjej ibland, pallar fan inte. Knarkat en massa tabletter men hjälper i ngn timme och det är allt.

Sitter iaf just nu och kollar på Paradise Hotel ser att Sebastian från ngt år tbx är med igen, gött! Har för mig att han tog hem det fast kan ha fel som vanligt. Men ska fortsätta kolla nu uppdaterar mer senare.

:love:


I hide the pain with a smile.

Har ftf m-värk och stör mig så sjukt mke på det, tagit en hel del tabletter o suttit o hoppats på att det ska gå över så jag kan gå o lägga mig men nej tydligen inte. Har även planerat ett o annat inför imon, blir o träffa ngra där vid halv 6 och får helt enkelt se när jag kmr hem.. Har jag ftf ont imon så vägrar jag vara ute länge. Tyvärr. 
 
När jag ändå skriver detta inlägget ville jag bara säga att imon så är det exakt 1 månad sen jag o världens finaste och underbaraste kille blev tsm. Inte ens ord kan beskriva hur sjukt glad jag är just nu, känner verkligen att detta lär hålla ett bra tag! Och ångrar ingenting, glad över allt som hänt och kan inget annat än o älska livet precis så som det är! Men tänker inte skriva allt för mke nu, lär säkert kma upp ngt inlägg om dt hela senare ifall jag nt råkat somna elr ngt liknande..

- Inte direkt den nyaste bilden men ni överlever!

Hissar uttrycket YOLO!!


- Återigen ska jag, Eila, inviga en kategori här på bloggen haha.. ;) Tänkte faktiskt ta och hissa det nowadays klyschiga uttrycket "YOLO". Hur snyggt låter det inte och hur taggad blir man inte på en skala 1-10 att verkligen göra något man aldrig vanligtvis gör?! Visst, man ska inte överanvända det till t.ex. att gå på toan, äta osv - det är ju vardagliga saker.. Dock som jag kan använda det till extrema saker man egentligen inte vill göra!! Ett bra exempel är när jag åkte Atmosfear på Liseberg eller när jag verkligen körde en "hardcore-48-timmar" då jag egentligen bara ville lägga mig ner och dö.. Vid sådana tillfällen!! ;) Blir otroligt taggad bara utav att höra det..

 

Dagens Outfit /J


Shorts - JC kanske?
T-shirt - H&M
Converse - DNA? Stadium? Åhh w-ever finns överallt..
Väst - Carlings

& mst säga att jag känner mig rätt brun trotts allt.. Hehe :blush: Next - NEGEEEER!?!?

The second "Typical E&J".

 

- Tänkte köra på en "Typical E&J" från dagen nu faktiskt!! ;) Kan börja med den delen då vi stod inne på tågstationstoaletten och mitt alarm började ringa när vi stod där inne.. Jelena började springa för livet och jag stod kvar som en yr höna. Guess what happened..? - Jelena trodde att det var en bomb. Hahahahah, vet inte hur länge vi skrattade åt det där. 
-
En annan rolig händelse som är typiskt oss precis efteråt när vi hunnit sätta oss på tåget var då vi satt och skrattade åt en massa lönlösa saker och gjorde djur-ljud.. Precis innan vi skulle gå av tåget började vi undra varför ingen annan sa ett knyst utan bara satt och läste. - Vi hade nämligen (förmodligen) satt oss inne på tysta avdelningen och fört ljud som in i. Hahah, också något som är väldigt typiskt oss så självklart kunde vi inte hålla tyst efter våran "upptäckt" utan var tvungna att bita oss i skinnet/jackorna för att inte dö av flabb. ;) So there you go, the second "Typical E&J". :thumbup:


Dagens outfit; Somrig dag i stan/solariumet/Falkenberg!!

 
Eftersom att Jelena redan bloggat om dagen så lägger jag bara upp dagens outfit!! ;)
Linne m. tryck - BikBok
Vita shorts - Gina Tricot
Boots - Dojjan (affär i Gällivare/Norrland)
Armband - KappAhl


Nobody can take away your pain, so don’t let anyone take away your happiness.


- finner knappt ord för hur j*vla skönt det var o komma hem o lägga i sängen med datorn omfg kärlek. Var som sagt i stan vid 12 tiden idag, drog iväg o solade 30min och känner mig seriöst helt grillad.. Tänkte ta en till omgång nyss men orkar verkligen inte har världens grovaste mensvärk åhh.. Hatar o vara tjej, mens 7gng/1vecka i månaden är fan inte kul, det förstår ens dagar åhh j*vla fitta. Iaf drog o solade, efter det så drog vi hem fixade oss drog till ICA för o fixa sommarkortet för 650, värt det tro mig! Gäller både buss&tåg så jag klagar inte ;) fast gäller dock bara inom Halland.. 

Iaf tog senare tåget mot Falkenberg, var där i några timmar gjorde inget spc faktiskt. Fanns liksom inte så värst mke o göra där och kände inte riktigt för o be någon o möta upp oss för alla jag känner där är i princip bara kåta j*vla så skippar helst o ses md dom. Sen så tog vi tåget tbx till underbara Halmstad, drog in till stan skulle sola men blev inte av m-värken tog över så drog i åt sen så tog vi bussen hem. Fick även följe utav världens goaste Dennis som mötte upp mig vid b-platsen! Gulligt! :* & nu sitter jag äntligen hääär. Längtat efter att få komma in i värmen ett bra tag, blev rätt kyligt där ute trotts allt.. Men men nu är jag hemma så ska sluta klaga.. & ska sluta skriva måste ut o knarka massa värk-tabletter för känner hur det f*cking värker åhh.. :'(


- Inte världens finaste bilder men whatever jag älskar dig min finaste syster/bästavän/andra halva! :love: Aldrig utan dig!

Dear sun, I don't need you to get a tan - I'd rather use your opponent the solarium'

- Drar mig mot stan med Jelena nu i värmen och solar solarium hahaha!! Kan ju undra varför vi inte väljer att sola på stranden istället..? ;) Vi är helt enkelt för lata och känner att det tar way to long time.. Har ju skaffat oss solkort så får väl använda de nu.. Därefter drar vi förmodligen mot Falkenberg och träffar någon + att vi/jag kanske ska träffa Emilia som jag inte träffat på ett bra tag. :) Vilket som så ses vi senare sötnosar.. Puss!!

Gårdagens outfit; En dag på stan!!

Tröja - Ullared
Shorts - Aleksandras
Converse - DNA-Shoes


All my feelings for you changed and suddenly I saw what everyone else did'

- Godmorgon på er.. Tvingade upp mig själv vid halv 11-tiden pga att jag och Jelena ska in till stan och sola snart. Är verkligen dödstrött men har ett helt sommarlov att sova på så haha!! ;)
-
Gårdagen har som ni nog ser Jelena redan skrivit om - stan med Harro och Jelena, några småinköp, ett besök på kyrkogården vid Flygstaden där gravarna dessutom var uppdelade efter etniskt ursprung?! Ganska sjukt egentligen att de inte blandar folkslagen, men kanske kan bero på religion eller liknande..? Anyway så var vi även en runda på stranden med en hel del utav Östergårds 9;or men vädret blev allt för kallt efter ett tag så beslutade oss för att dra till MC. Now I'm here!! Ni kan få Dagens outfit och några egobilder lite senare. :)


Unless your name is Google, stop acting like you know everything.


- Ska faktiskt lägga mig redan nu måste upp tidigt imon, har en hel del som måste göras osv.. Sen på torsdag blirdet o träffas en sista gång med Arian och på fredag blire o träffa Harro, båda åker iväg så aa mst ses innan dom drar o lämnar kvar mig här elr 4ever alone fast nje inte riktigt.. 

Tumblr_m36y9yph1u1qiy6fuo1_500_large

You can never stop people from talking negatively against you. But you can make them eat what they have said, and see them choke to death.

Måste skriva av mig lite så här kör vi på ännu ett långt inlägg där jag bara klagar – Så sjukt j*vla trött på att några människor aldrig bli nöjda här i livet. Dom begär bara mer och mer, orkar knappt spendera min tid på folk som inte ens uppskattar det. Spenderar hellre tid på dom som förtjänar den än o spendera den på massa onödiga personer. Jag menar vad fuck ser jag ut som? Någon jävla toffel som skulle göra vad som helst bara för att du ber mig om det? Tss, i dina drömmar ja. Jag är den jag är no matter what bitch! Sen o gå runt o tro en massa om sig själv, att alla gilla dig osv.. Bullshit säger jag bara. Jag vet nog bäst hur det hela ligger till, sorligt nog så är det sanningen. Jag har alltid varit den som försökt få folket o ge dig en chans att faktiskt lära känna dig, aldrig tyckt illa om dig men sanningen är den att jag ångrar mig. Vet inte riktigt ifall man ska skratta eller gråta men sanningen svider min vän! Tyvärr. Detta med avslutningen fick mig o inse vilka som verkligen stod mig nära om hjärtat trotts allt.. Trodde aldrig jag skulle säga det men ja så är det.
Att bli sur för minsta lilla grej är fan inte normalt någonstans och orkar inte behöva dras med det varje dag. Även fast det inte går ut över mig så orkar inte jag behöva se på när andra i min närhet behandlas på så sätt. Orkar inte behöva lyssna dag efter dag på hur mycket man hatar den o den o den.. Visst vi alla ogillar folk men o behöva lyssna på något sånt varje dag orkar jag fan inte. Hellre leva livet med dom som faktiskt uppskattar att jag spendera min värdefulla tid på dom än spendera den md folk som bara spottar på en. Fuck det hela, klarar mig bäst så som jag har det just nu om jag ska vara ärligt! Kan inget annat än o älska livet, har det bästa man kan önska sig och tänker ta vara på det.
Jag menar en killkompis skrev nyss detta på fb – Jelena svär på gud när jag ser dig jag blir fett glad på något konstigt sätt, jag känner mig trygg och allt. Jag känner mig som hemma..
Jag menar denna killen är verkligen hur go som helst, vi var dock inte så bra vänner för ca 1-2 år tbx men fuck dt. Är bättre vän med han än jag är med folk jag känt i flera år.. Helt sjukt hur mycket denna grabben betyder för mig, all kärlek till han! Kul o veta att det finns folk som faktiskt uppskattar en.
Måste skriva av mig lite så här kör vi på ännu ett långt inlägg där jag bara klagar – Så sjukt j*vla trött på att några människor aldrig bli nöjda här i livet. Dom begär bara mer och mer, orkar knappt spendera min tid på folk som inte ens uppskattar det. Spenderar hellre tid på dom som förtjänar den än o spendera den på massa onödiga personer. Jag menar vad fuck ser jag ut som? Någon jävla toffel som skulle göra vad som helst bara för att du ber mig om det? Tss, i dina drömmar ja. Jag är den jag är no matter what bitch! Sen o gå runt o tro en massa om sig själv, att alla gilla dig osv.. Bullshit säger jag bara. Jag vet nog bäst hur det hela ligger till, sorligt nog så är det sanningen.

Jag har alltid varit den som försökt få folket o ge dig en chans att faktiskt lära känna dig, aldrig tyckt illa om dig men sanningen är den att jag ångrar mig. Vet inte riktigt ifall man ska skratta eller gråta men sanningen svider min vän! Tyvärr. Detta med avslutningen fick mig o inse vilka som verkligen stod mig nära om hjärtat trotts allt.. Trodde aldrig jag skulle säga det men ja så är det. Att bli sur för minsta lilla grej är fan inte normalt någonstans och orkar inte behöva dras med det varje dag. Även fast det inte går ut över mig så orkar inte jag behöva se på när andra i min närhet behandlas på så sätt.

Orkar inte behöva lyssna dag efter dag på hur mycket man hatar den o den o den.. Visst vi alla ogillar folk men o behöva lyssna på något sånt varje dag orkar jag fan inte. Hellre leva livet med dom som faktiskt uppskattar att jag spendera min värdefulla tid på dom än spendera den md folk som bara spottar på en. Fuck det hela, klarar mig bäst så som jag har det just nu om jag ska vara ärlig! Kan inget annat än o älska livet, har det bästa man kan önska sig och tänker ta vara på det & har aldrig låtit ngn trycka ner mig o kmr aldrig i gå md på dt heller så lycka till! :*

Jag menar en killkompis skrev nyss detta på fb – Jelena svär på gud när jag ser dig jag blir fett glad på något sätt, jag känner mig trygg och allt. Jag känner mig som hemma..

Jag menar denna killen är verkligen hur go som helst, vi var dock inte så bra vänner för ca 1-2 år tbx men fuck dt. Är bättre vän med han än jag är med folk jag känt i flera år.. Helt sjukt hur mycket denna grabben betyder för mig, all kärlek till han! Kul o veta att det finns folk som faktiskt uppskattar en. 

I wish people would start being real. I’m tired of all these fakes images and personas people are portraying.
Welcome to macabriaAndreasChoiceSvashta... :DFacebook
Tumblr_m0c8zhmi7l1r4yslso1_500_large

What goes around, comes around.. Payback's a bitch, bitch!

Äntligen hemma från stranden, mc o allt det där - Drog till stranden runt halv 8 med Eila och Dennis, mötte upp Alle och Shady där sen så började det komma folk en timma senare typ.. Lyckat? Nej men ah blev faktiskt rätt många till slut men var inte kvar där så länge, drog pga att ingen av oss orkade vara kvar eftersom att det var svin kallt osv.. Var även en hel del bönder och människor från andra skolor där md. Hur fick dom ens reda på dt, råttor! W-ever drog ist till MC med Harola, Eila och Aleksandra men hände en sak så A drog hem. Nödvändigt som fan säger jag bara. Iaf drog till MC käkade o skit, finner bara ett ord som beskriver mig o Eila idag TJOCKISAR. Har ätit MC-mat hela dagen idag.. Fyfan.. Iaf drog sen hem med Harro för Eila tog en annan väg och ist för o fortsätta hem så sätter jag mig o leker md ngra katter som sprang runt borta vid skolan. Jag som hatar katter mest av allt sitter o leker md dom? WTF. 

Aja känner att detta var ett riktigt onödigt inlägg men iaf tack för en underbar kväll alla som kom till stranden trotts att jag o Dennis kom på detta runt 00.00 men men..


They only give a shit when you're dead.


- Kom nyss hem ifrån stan och mst skynda mig nu känner jag, ska fixa mig, byta om osv.. Sen drar jag mig mot stranden tsm md Dennis och Eila. Får helt enkelt se hur länge jag blir kvar där inte säkert än, blir det tråkigt så kommer jag nog hem rätt tidigt trotts allt. Har även fullt upp både imon och på torsdag.. Livet leker! Elr inte.. Hörs ikv alla fina! :*

D&E :love:

Väntar på bussen tsm md E&H.

Hello alla fina! Sitter just nu och väntar på bussen som borde varit här för ca 10min sen men whatever jag klagar inte. Solen skiner, så vem bryr sig har isf nyss varit på kyrkogården. Förstår inte varför man väljer att dela upp dom svenska och blattarna, muslimerna förstår jag men resten herregud. Ska iaf lägga ifrån mig mobilen nu och vara social hörs ngn gång ikv för ska hem nu sen direkt till stranden med Dennis och Eila.

 


The first "Typical E&J"!!

- Nu tänkte jag, Eila, börja med det första "Typical E&J"-inlägget. :) Känns som att första inlägget får bli något som är väääldigt typiskt oss, som i stort sätt alla lägger märke till första gången de träffar oss!! - Andra, mer ordinära saker kommer längre fram - men alltid kul att lära känna oss från en början, right? :)

Nu till saken. - Något som alla lägger märke till gällandes oss är att vi alltid skrattar för oss själva åt våra dåliga skämt eller ideér. Händer ofta att vi drar något dåligt skämt, eller kommer på något som absolut ingen annan förstår och så slutar det med att vi skrattar för oss själva.. Vet inte hur många gånger vi legat i någons säng/på någons golv och försökt bita varandra hur länge som helst. - Kan även ta upp ett exempel på en av våra "sjukt roliga" idéer!! En gång för ett bra tag sen, skulle vi göra ett NO-arbete om någon form av könssjukdom så vi kom på den helt uppenbara idén att vi skulle ta en leksaksbil och klistra fast ett hyfsat "friskt underliv" på den (självfallet utav papper) och sedan skulle den köra mot ett läkemedel som skulle stoppa underlivet som redan hade HIV från att få Aids.. Vi ville lägga till bromsljud också och på andra sidan skulle en Aids-f*tta ligga hahah. So there you go, your first och mest uppenbara "Typical E&J" om oss!! ;)


Svar på frågestunden!

Hur tror ni att er framtid ser ut som om 10 år?
Era mål & förväntningar ?
Hur blev ni så bra vänner, hur lärde ni känna varann? :)
Har ni haft sex tsm?
Vem är äldst?
Oskuld?
Pinsamaste minnet?
Pizza eller korv med bröd?
Vem är den blonda?
Katt eller hund?
Eila hur gammal är du? Mycket fin flicka, vill du gifta dig med mig?
Vill ni träffas? Få gratis pizza, jag bjuder!
Gillar ni kolla på tv?
Festar in mycket?
Vem köper ni sprit av?
Bloglovinbyte? :)
Vilka är era favorit bloggare?
vilka är era favorit artister?
Spelar ni fotboll?
Hur gamla är ni?
Vart kommer ni ifrån?
Länka min blogg hihih?
Justin bieber / One direction
vem är din förebild? :)
Chips/godis?
shoppa på stan/shoppa i centrum?
ute/inne?
shoppa/blogga?
Hur länge har ni bloggat?
Varför började ni blogga?
Har ni några syskon?
Målar ni naglarna, isåfall... favoritmärke?
Vad skulle ni göra om en bomb landa framför era fötter :)
Hur tror ni att er framtid ser ut som om 10 år?
E svarar; - Tror antingen att jag lär plugga på någon högskola i Storbritannien pga att de har bäst utbildningar där (except for USA) eller så har jag väl börjat jobba utomlands!! :) Ser mig själv som en hälsosam, intellektuell och smart brud boende i lägenhet eller liknande.
J svarar; - Önskar att jag orkade skriva det, men väljer o inte göra dt! Ni får helt enkelt vänta o se om ca 10år haha :)

Era mål & förväntningar ?
E svarar; - Förutom att jag kommer satsa på en hög utbildning såå vill jag bo & arbeta utomlands.. Jag mår verkligen som bäst utomlands med miljöförändringar så that's my biggest goal.
J svarar; - Samma sak här.

Hur blev ni så bra vänner, hur lärde ni känna varann? :)
Svar; Vi träffades genom skolan - har liksom gått i samma klass i 4 år.. Var dock inte förens åttan som vi "fann" varandra - innan dess var jag (Eila) både emo och fjortis så haha. ;) Jag förändrades och blev mer till ett med Halmstad och efter två års hatande upptäckte vi att våra personligheter klickade I guess.. Våran vänskap växte & växte!!

Har ni haft sex tsm?
E svarar; Hahahaha, räcker med att säga att vi är heterosexuella?
J svarar; -

Vem är äldst?
E svarar; Jag är född den 8 Mars och Jelena den 17 December samma år so there's your answer!!

Oskuld?
E svarar; Yes.
J svarar; Svaret hittar ni där uppe!

Pinsammaste minnet?
E svarar; Riktigt svårt att peka ut ett. Kanske någon gång på min första "black-out-fylla" då jag betedde mig som a skank..
J svarar; Kommer helt ärligt inte på ngt just nu, men säkert hänt en hel del pinsama saker då o då..

Pizza eller korv med bröd?
E svarar; Pizza, lätt.
J svarar; Pizzza!

Vem är den blonda?
Svar; Utseendemässigt så får det bli Eila men annars så har nog både två våra blonda sidor.

Katt eller hund?
E svarar; Hund.
J svarar; Hund lätt!

Eila hur gammal är du? Mycket fin flicka, vill du gifta dig med mig?
E svarar; Haha, vi alla vet ju vem som skrivit denna frågan och svaret blir NEJ Besim!!
J svarar; Men vi alla vet om att Besim & Eila är lite små kära i varandra, men tänker vara en go vän o hålla det hemligt!

Vill ni träffas? Få gratis pizza, jag bjuder!
E svarar; Kom till Halmstad gubben.
J svarar; Visst!

Gillar ni kolla på tv?
E svarar; Not really, mer som bakgrundsljud haha - klassiker..
J svarar; Nja, som Eila sa används mer som bakgrundsljud ..

Festar in mycket?
E svarar; Det tycker jag inte.
J svarar; Nej?

Vem köper ni sprit av?
E svarar; Alltså, haha, ingen random langare kan jag iallafall säga.
J svarar; -

Bloglovinbyte? :)
Svar; Visst, säg bara till när ni följer oss så följer vi tbx! - Jelena sköter det haha. ;)

Vilka är era favorit bloggare?
E svarar; Våran egen, Kissies och Dessies tror jag.
J svarar; Kenza

Vilka är era favorit artister?
E svarar; Lil' Wayne, Drake, Nicki Minaj, Alicia Keys, Florence + The Machine och Adrian Lux är de mest spelade. Annars kolla Spotify-listan;  love it!
J svarar; Lil Wayne, Nicki M, Drake, Chris B, finns så många orkar knappt dra upp alla..

Spelar ni fotboll?
E svarar; Never!!
J svarar; Spelat, den ni! ;)

Hur gamla är ni?
E svarar; 16 år.
J svarar; 15, 16 den 17 dec.. Segt..

Vart kommer ni ifrån?
E svarar; 110% svensk.
J svarar; Serbien!

Länka min blogg hihih?
Svar;  http://mhannas.blogg.se/ :) Varsågod sötnos!

Justin bieber / One direction
E svarar; Både två är riktiga p12;or - no offence meeeen... One Direction kanske?
J svarar; Riktigt svårt, men tror nog det får bli 1D trotts att man hör en hel del ang dom varje dag utav sina närmaste fett jobbigt.. Men har inget emot JB heller..

vem är din förebild? :)
E svarar; Har ingen direkt förebild och skulle jag komma på någon nu skulle det bara känts tillgjort.. :)
J svarar; Har ingen förebild!

Chips/godis?
E svarar; Godis, äter mest bara chips i "nödfall" haha. ;)
J svarar; Inget av dt just nu.

shoppa på stan/shoppa i centrum?
E svarar; På stan.
J svarar; Stan

ute/inne?
E svarar; Kan verkligen inte välja.. :(
J svarar; Beror på.

shoppa/blogga?
E svarar; Svår fråga där med men shoppa, kanske..
J svarar; Shoppa :love:

Hur länge har ni bloggat?
E svarar; Bloggat regelbundet sen 2 år tillbaks!! Haft halvdana bloggar före det..
J svarar; 5år!

Varför började ni blogga?
E svarar; - Älskar att skriva och uttrycka mina tankar/åsikter so that's why. :) Känns lite som en stolthet med en egen blogg haha, mobbat sagt men..
J svarar; Minns inte riktigt men tror det var mest pga att en kompis började, så tkt väl att det såg kul ut osv osv.. Så började jag med o nu kan jag inte sluta..

Har ni några syskon?
E svarar; Inga helsyskon at least. Hade en halvsyster jag ej har kontakt med längre och en låtsasbror jag dock inte har något starkt band till. THANK GOOOD!!
J svarar; Nej, glad över dt!

Målar ni naglarna, isåfall... favoritmärke?
E svarar; Målar väldigt sällan så håller inte koll på märken!!
J svarar; Håller nt koll på märken, men visst målar jag mina naglar ofta! Allt för ofta..

Vad skulle ni göra om en bomb landa framför era fötter :)
E svarar; Skulle nog bara hamnat i chocktillstånd.
J svarar; Testa så får vi se.

You can go hard or you can go home!

Heej alla fina & godmorgon! Allt väl med er? Själv så mår jag bättre än jag gjorde innan, vaknade upp av att jag hade äckligt ont i magen kunde knappt röra på mig men tog nyss en panodil så mår bättre nu. Ser även att vädret idag är en anning bättre än igår, visst det blåser men solen är här! Fyfan var härligt :) Tagga strandträff med ög's 9or idag då ja, lär nog bli en grym kvälll med världens goaste människor. Men ska iaf ta och duscha nu, vi hörs snart igen med ett inlägg där ni får svar på alla frågorna ni ställt i frågestunden.


Paradise Hotel, season 6 Denmark!!

- Godmorgon på er!! Vaknade otroligt tidigt idag for once och sitter & kollar Paradise Hotel Denmark season 6. :) Funderar på att svara på lite kommentarer som Jelena påbörjat - eftersom att jag är waaay to lazy for that but well, ser ut som att hon vaknat nu..

Anyway, back to Paradise Hotel!! - Verkligen ett beroende kan jag lova er.. Måste säga att Amalie påminner lite om hon här "awkward-turtle-Amalia" som var med i norska PH tror jag? Både två är lite halvt korkade haha men mina självklara favoriter blir lätt Rasmus, Claudia, Stina och Peter till en viss del pga hans personlighet.. Märks kanske att jag är en serie-addict men kan verkligen rekommendera PH ifall ni sitter sysslolösa på morgnarna. ;)
http://www.tv6play.se/program/paradisehoteldanmark

Godnatt alla fina! :*

Nyss snackat klart i lur med Eila, snackat i ca 1-2 timmar och har bara klagat på livet och gråtit av olika skäl. Kul natt? Verkligen inte. Imon är det även "strandträff" med alla ÖG's 9or där runt 8 tiden, lär nog bli grymt kul o ses igen även fast det bara var ngn dag sen vi alla träffades.. Ska iaf ta och lägga mig nu så godnatt & så hörs vi imon ngn gång! :*

Tumblr_lwycgooo211qkou6ro1_500_largeTumblr_lm7va4hyee1qewcyno1_500_large

it's like i'm taking five steps forward and ten steps back.

Åhh jag orkar inte mer tårarna rinner & detta tar verkligen död på mig och veta att detta faktiskt är slutet på något så sjukt underbart. Veta att jag inte lär få spendera fler dagar tsm med hela klassen tar verkligen död på mig. Låter fett mobbad men finner knappt ord för hur mke jag älskar dom alla, det är sjukt hur nära vi kommit varandra. Stört sköna människor är vad dom alla är..

Kan gråta i dagar, precis det jag gjort men saken är den att snart så måste jag acceptera det även fast jag inte vill. Måste gå vidare. Känns ftf overkligt att vi inte ska träffas efter sommaren, är ju som sagt så sjukt van vid o träffas i princip varje dag. Åhh ibland så vill man ba lägga sig ner o dö och aldrig mer vakna upp. Men måste vara stark o fortsätta även fast det är svårt. Låter fett överdrivet men saken är den att jag känner mig tom utan o ha dom vid min sida..

Jag menar alla gånger vi gjort allt för o bara slippa lektionerna, alla gånger vi ställt upp för varandra, alla gånger vi bråkat för ingenting osv.. Trotts att vi ibland kan bråka för minsta lilla grej o vända hela rummet upp o ner finner vi ändå alltid tbx till varandra, no matter what alltså!

Minns den första skoldagen som om det vore igår, vi träffades alla på parkeringen där Anna höll uppe skylten där det stod 6C. Sedan så fick vi sitta i en ring o berätta lite kort om varandra osv.. Tankarna då var väl bara negativa, fanns verkligen inget positivt kan jag lova er.. Men med åren så förändrades allt, vi kom varandra allt närmare o närmare, ångrar verkligen ingenting jag gjort för dom och kommer aldrig göra det. Älskar dom alla med hela mitt hjärta och det sista jag vill är o förlora dom..

Kanske låter besatt osv.. Men saken är den att jag verkligen älskar dessa människor, varför? Jo, för att dom alltid funnits där oavsett vad, dom har stöttat mig genom allt möjligt. Det är dom som fått mig o vilja komma till skolan o vakna upp tidigt på morgonen. Det är dom som fått mig o le varje dag, dom är den störa anledningen till att jag är den jag är idag.





The Promise

- Har nyss kollat klart "The Promise" vilket är en 7-timmars lång serie uppdelad i 4 avsnitt, som handlar om konflikten mellan judarna och palestinierna. Historien speglar sig i två olika vinklar - den ena i nutid där vi får följa den 18-åriga (ska slå upp namn) som väljer att följa med sin vän Eliza till Israel för att stödja henne medans hon går med i armen. - I den andra delen får vi höra på (hon jag ska slå upp namn på)s morfar som tjänstgjorde i armen under andra världskriget. Han utgav ett löfte till sin arabiska vän som (hon jag ska slå upp namn på) ska fullgöra. Under tiden faller både morfadern och (hon jag ska slå upp namn på) för kärleken och en hel del hemskheter men jämfört med majoriteten utav de som befann sig i oroligheterna både i nutid och under 1940-talet så ignorerar de, dem etniska problemen.
- Den här serien var otroligt uppseendeväckande. Man fick en insyn på hur saker och ting såg ut efter kriget & man ändrade sin syn på judarna som man tidigare trott varit offer under hela 40-talet. Trots att judarna blev väldigt illa behandlade under kriget så gör de precis samma sak som de blev utsatta för mot araberna. Dem flesta inser inte värdet utav människans egna integritet utan går efter etniskt ursprung.. - Allt vi människor egentligen suktar efter är frihet, vi är av natur otroligt giriga och när vi till en början dödar för frihet slutar det med att vi dödar av ren girighet. Det finns inget som heter ondska eller godhet - för världen är inte rättvis och det är vi som skapat det som vi idag ser som naturligt.
- Har nyss kollat klart "The Promise" vilket är en 7-timmars lång serie uppdelad i 4 avsnitt, som handlar om konflikten mellan judarna och palestinierna. Historien speglar sig i två olika vinklar - den ena i nutid där vi får följa den 18-åriga (ska slå upp namn) som väljer att följa med sin vän Eliza till Israel för att stödja henne medans hon går med i armen. - I den andra delen får vi höra på (hon jag ska slå upp namn på)s morfar som tjänstgjorde i armen under andra världskriget. Han utgav ett löfte till sin arabiska vän som (hon jag ska slå upp namn på) ska fullgöra. Under tiden faller både morfadern och (hon jag ska slå upp namn på) för kärleken och en hel del hemskheter men jämfört med majoriteten utav de som befann sig i oroligheterna både i nutid och under 1940-talet så ignorerar de, dem etniska problemen.

- Den här serien var otroligt uppseendeväckande. Man fick en insyn på hur saker och ting såg ut efter kriget & man ändrade sin syn på judarna som man tidigare trott varit offer under hela 40-talet. Trots att judarna blev väldigt illa behandlade under kriget så gör de precis samma sak som de blev utsatta för mot araberna. Dem flesta inser inte värdet utav människans egna integritet utan går efter etniskt ursprung.. - Allt vi människor egentligen suktar efter är frihet, vi är av natur otroligt giriga och när vi till en början dödar för frihet slutar det med att vi dödar av ren girighet. Det finns inget som heter ondska eller godhet - för världen är inte rättvis och det är vi som skapat det som vi idag ser som naturligt. Det finns inget som heter "dem" för en människas handling står inte upp för en annans personlighet och handlingar trots deras gemensamma etniska ursprung.  Istället för att inse detta väljer vi att hata, döma, döda för sakens skull - vi väljer att gå den lätta vägen, den "självklara vägen". Vi gör det till en självklarhet att judarna/araberna/engelskmännen or whatever förtjänar att bli spottade på pga deras ursprung.. - Det ända vi gör är att blunda för verkligheten och uttrycka våran makt genom att behandla någon illa. Människan säger att den vill motverka rasism men i själva verket är det VI som bygger upp den.

- Hur ofta läser man inte på nyhetssidor bla om hur afghanska terrorister bombade blablabla..? Spelar ursprunget egentligen någon roll eller är det bara människans trångsynthet och förmåga till att "förenkla det" för oss själva som spelar in? Är det konstigt att många förlorar hoppet på människans godhet när det ända vi hör om är mord, terroristdåd, våldtäkter, mullvader bland våra egna och andra hemskheter? - Vi söker uppmärksamhet och makt genom att bomba istället för att motverka allt detta. Vi bygger upp våran värld och det är meningen att vi ska lära utav historian - för vi har ingen utveckling utan erfarenhet. I slutändan är vi alla equally och vi har alla samma grundliga genetik. Vi är inte olika folkslag med olika nivåer utav "ondska" utan vi är bara människor. Visserligen så lär sig folkslagen utav dess historia men till en grund är vi densamma.. 



118800

Smsade nyss 118800 och vet inte riktigt vad jag ska säga..

Vem är Jelena Savurdic? Svaret jag fick - Hejsan! Hon är tjejen som bemästrat konststycket att både vara en skärpt person med skinn på näsan och en riktig virrpanna på samma gång. Hon har aldrig någon ordning på sina papper och går alltid omkring i olikfärgade strumpor, men hon är politiskt medveten och har civilkurage som få. Hennes hjärta slår för hela mänskligheten och alla ryms i hennes famn. Den som har turen att vara hennes vän kan skatta sig lycklig! Mvh 118800

Förstod knappt ngt av det dom skrev så frågade ifall dom hade svenska för blattar? Vad får man som svar? Nej. Ha en fin kväll! Mch 118800 - Trevliga.. AHAHAHAHAH okej börjar undra ifall det är något fel på mig.. Sitter och smsar med 118800 :$ orkar inte..

Smade nyss och frågade vilken kändis jag var lik. Här har ni det fina svaret, ska man skratta elr gråta? - Det skulle vi säga är den evigt vackra och otroligt charmiga Megan Fox, allt det som gör henne så otroligt snygg finns ju även hos dig! Kramar från 118800 

bεℓℓα.-2118-. Search results for megan foxSummer Secrets :)

Frågestund - Byejjs!


- Allt ni behöver göra är att ställa en massa frågor så lovar vi att svara så ärligt vi bara kan på dom, vi avslutar frågestunden när vi känner att vi fått in tillräckligt med frågor utav er läsare!

Tumblr_lq3bu1dzha1qealeqo1_500_large

Do you hate me? well you can sit with rest of the bitches waiting for me to care.

Mår sjukt illa och har huvudvärk men kan inte riktigt säga att jag är uttråkad för det är jag inte, smsat med Dennis på viber i ngn timme och vet inte riktigt ifall han är helt frisk men aa.. Underhållande är han iaf! :) Ska iaf forsätta kolla på dt som går just nu på 3an, vet inte riktigt vad dt handlar om men aa..


Heart Attack


Valeria Lukyanova barbie?

Finns en hel del brudar där ute som vill se ut som barbies, men sen att det faktiskt finns dom som gör allt o faktiskt går över gränsen är ngt jag inte förstår. Klickade nyss in mig på en blogg och läste om en tjej som heter Valeria Lukyanova, hon gick så långt att hon började operera allt möjligt brösten, näsan, fett sugning, tagit bort revben för att kunna bli så smal o ha den midjan osv.. Hon ser exakt ut som en barbie, superliten midja, väldigt stora bröst för sin kropp verkligen för stora spc när hon har så sjukt smal midja, porslinshy och stora dockögon.. Kan det bli värre?

Sjukt äckligt enligt mig, söker man på Valeria Lukyanova på youtube så kan man hitta en massa klipp hon lagt ut. Hon har oftast ngn äcklig bakgrunds-musik och hon rör nt en min.. Själv så påstår hon att hon inte gjort några operationen alls men det tror jag knappast på.

Förstår inte hur man så gärna vill se ut som en barbie, trodde helt seriöst det var en docka innan jag läste texten om henne. Hemskt att hon låtit det gå så långt att hon helt seriöst ser ut som en barbie, hon ser knappast mänsklig ut iaf. Till och med hennes mamma som är runt 40-50? Ser ut som en barbie men inte lika överdrivet som Valeria..


Dödligt vacker! Åhh..

fucking perfectionstilligt blogg - Nattstad(1) Portfolio☜♡☞ Alena Shishkova ♥Alegra Bright: Alena ShishkovaAdela and TessiePortfolioalena shishkova, blonde, model, pretty - inspiring picture on Favim.com

"The human is the most dangerous animal on earth. Animals act by reaction - we act by emotions, greed, experiences and individuality."



Lär känna J!

vad är ditt hela namn? - Matilda Louise Rosqvist
kan du tala spanska ? - Japp
är du kortare än 1.60? - Nej är 1.63 wohohoho ;)
älskar du sommaren? - Det gör jag verkligen!
gillar du att städa? - Nej, men känns bra efter det är gjort.
gillar du att sova länge? - Älskar det och hatar det. Älskar det för jag älskar och sova men hatar det för att man missar hela dagen.
har du vart med om en olycka? - Ja men inget överdrivet farligt
är du förvirrad? - Ibland.
har du förlorat en vän? - Ja
har du varit i paris? - Yesbox
gillar du spindlar? - Mmmm jätte mysiga
klarar du dig själv? - Vill tro det.
lagar du ofta mat? - Har börjat göra det mer och mer eftersom jag äter speciell mat oftast.
har du foppatoffler? - Nej, det fulaste som finns
har du mer än 20 låtar på din data? - Nej varför finns spotify?
sminkar du dig innan skolan? - Ja det gör jag
har du träffat en kändis? - Yes många, du vet chillar med kändiZar varje dag heheh
har du busringt? - Hahaha ja
har du åkt nånstans utan att du får? - Jaa
har du bränt dig? - Usch ja..
har du lekt anden i glaset? - Ja men det var längesen!
bor du i skåne? - Jao
gillar du hip hop/rap musik? - Jadå
vad är ditt hela namn? - Jelena Savurdic
kan du tala spanska ? - Nja lite.. hahah..
är du kortare än 1.60? - Nej faktiskt inte!
älskar du sommaren? - Vem gör inte?
gillar du att städa? - Ibland
gillar du att sova länge? - ÄLSKAR DET!
har du vart med om en olycka? - Ja.
är du förvirrad? - Då&då ja!
har du förlorat en vän? - Ja.
har du varit i paris? - Nej
gillar du spindlar? - Nej har fobi mot spindlar..
klarar du dig själv? - Njaa..
lagar du ofta mat? - Händer men inte ofta, är för lat.
har du foppatoffler? - Nej använder nt sånt skit hahah
har du mer än 20 låtar på din data? - Ja
sminkar du dig innan skolan? - Ja
har du träffat en kändis? - Japp
har du busringt? - Hahah ohjaa
har du åkt nånstans utan att du får? - Ja
har du bränt dig? - Ja tyvärr..
har du lekt anden i glaset? - Ja
bor du i skåne? - Nej tack gud för dt!
gillar du hip hop/rap musik? - Jarrå
Tio frågor om dig själv
vad heter du i andranamn? - Har inget andra namn.
har du några piercingar? vart? -Öronen & navel, ska även kanske ta i läppen elr tungan men vet ftf nt om dt är så smart..
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Beror helt enkelt på med vem man sover med.
väljer du filmkväll framför utekväll? - Ibland
vad tycker du om med dig själv? - Att jag har humor hahah elr?
är du nöjd med ditt utseende? - Nja sådär. Men får acceptera dt som dt är..
Farligheter
snusar du? - Nej
har du snott något från en affär någon gång? - Nej
brukar du röka? - Händer väl ngn gång men inget jag håller på md för tillfället.
har du tagit droger? - -
känner du folk som tar droger? - Ja
har du druckit så mycket att du spytt? - Nej
dricker du alkohol varje helg? - Nej verkligen inte
skulle du kunna testa droger? - Kanske.
skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - Ja.
har du varit i slagsmål någon gång? - Hhaha vem har nt.



There’s photoshop, auto tune, & plastic surgery. Too bad there’s nothing for your ugly personality.


Meddo (L.

Äntligen har man fått hem sitt kort ifrån Meddo, beställde det i onsdags/torsdags? Och det är redan här skulle ta upp till 7-10 dagar men kom tidigare trotts allt. Åhh kärlek, snacka om att någon lär vara brun i sommar trotts att vi inte har ngn sol här i Sverige/Halmstad. Rätt trist eftersom att det faktiskt var sjukt fint väder förra året vid denna tiden men men, jag klagar inte har mitt kort nu så! ;)


Nya kategorier!!

- Nu har jag pimpat bloggen en aningen med nya kategorier!! ;) Lite synd bara att alla mina ikoner och bilder finns på min andra dator som för tillfället är ur funktion.. Får väl helt enkelt sno lite ikoner från min gamla blogg; http://elj.blogg.se :)
- De flesta kategorier här är ju sådana typiska "blogg-kategorier" som alla har.. Dock finns det ju de undantag som "True stories" och "Typical E&J" som jag tyckte var extra rolig. ;) Ni lär märka att den stämmer sjukt bra in på oss och kommer förmodligen redan idag ta något som är ren standard i våran vardag som alla andra däremot inte förstår/utför vardagligt.. Stay tuned!! Jelena håller just nu på att bygga upp en frågestund så ställ gärna lite frågor då..

- "Allt det vi är, är resultatet av vad vi tänkt."

- Hello again. Är ganska trött även idag och vädret ser lite halvdant ut.. Tror nog bara det blir att sitta inne och imorgon får vi väl se om jag & Jelena följer med Arian och Fraidoon till stranden. :) Vädret får väl utgöra det.
-
För övrigt så har mamma fått jobb som boendestödjare. Ingenting jag direkt glädjs åt pga att det liksom tagit henne årtionden att få jobb.. Vet mycket väl om att det är svårt i dagens läge på arbetsmarknaden men allvarligt talat så har inte mamma den bästa utbildningen heller + att vi alla vet om att hon inte är det smartaste ströet i stacken. Är dottern smartare än mamman redan vid 16 års-ålder så ser det inte bra ut. No offence men.. Well, iPhone, gymkort och weekend-resa åtminstone i vinter till mig!! ;)

Mina sommarplaner då? - Ja, började ju mitt sommarlov ganska hårt haha.. Någon gång innan Juni's slut så drar jag och Michael (min låtsaspappa) till Köpenhamn för en weekend där med massa sevärdheter. Har dessutom Sommarkortet så åker obegränsat i Halland vilket lär betyda ett x-antal resor till Göteborg och andra städer runt om i Halland!! Ser inte ut att bli något Norrland i år, vilket är lite synd för faktiskt saknat Jonna bla.. :( Jaja, blir väl förmodligen Norrland i vinter.

Oupplagda bilder sen avslutningsdagen med Liseberg bla!! Kärlek till er alla. :love:

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma.


Hello snyggingar! Vaknade för ett litet tag sedan och mår sjukt illa, vet inte riktigt varför men får väl skylla mig sj nu i efterhand. Såg även att Eila hade skrivit lite "kort" om sig sj, tänkte faktiskt göra det men har verkligen ingen ork till det idag. Ni lär märka med tiden hur jag är som person eller så kanske det kommer en liten presentation senare ngn gång i veckan.. :) 

Dagens planer - Har absolut inga planer för dagen, tror nog det blir o sitta inne hela dagen idag. Kanske ta en promenad ute elr något men tror inte det kommer hända. Känner knappt mina egna ben längre.. 

All kärlek till dig BV! :love:

Första inlägget & en "kort" presentation utav mig själv.

- Heeeej på er guys!! Sovit bort all tid som Jelena bloggat här. Måste dock ge creeds till bloggen som blev hur snygg som helst och thank god så har Jelena skrivit om våra föregående dagar så jag slipper skriva biblar precis när jag vaknat haha. ;)

Tänkte lägga min egna blogg lite åt sidan, kommer trots det inte lägga mina egna tankar/åsikter åt sidan.. Kollar man min förra blogg så märker man förmodligen att jag skriver ganska mycket tankar och åsikter om livet osv. Jag är en brud med mycket tankar och even though om bloggen faktiskt inte bara är min så får ni stå ut med det!! :) Bloggar är ju till för att lära känna personen till en viss del, right? Kan skriva en såkallad "kort" presentation om mig själv och ni borde vara väl medvetna om hur dålig jag är på att skriva kortfattat.. ;)
-
Jag heter Eila Linnea Johansson och är en 16-årig brud, född den 8 Mars dvs Internationella kvinnodagen. - Har bott i Halmstad i ca 4 år och bor nu med min mamma i stadsområdet Vallås. De flesta undrar säkert vart min pappa är och ja, kan väl bara säga att vi inte har någon som helst kontakt pga hans val. :) Däremot så har jag en underbar ex-låtsaspappa vid namn Michael, som alltid kommer kännas som min familj trots att mamma nyligen brytit upp med honom. Släkt/familj är inte min starka sida - har ganska halvdan kontakt med mina släktingar i Norrland av den enkla anledningen att jag inte känner något band till de flesta släktingar/familjemedlemmar. Well, enough about family. Jag kanske inte är en god familjemedlem men jag anser mig själv vara en bra vän at least. - Mina bästa vänner heter Jelena (no shit Sherlock), Aleksandra och Shady. Anser också Harola, Dennis, Fraidoon och Arian som mina absolut närmsta vänner jag skulle göra så otroligt mycket för!! Jag kanske inte är den som gör läxor till mina närmsta eller gör saker när de säger till mig - MEN jag skulle verkligen göra vad som helst för dem när det verkligen gällde. Med dessa människor har jag verkligen gjort allt tänkbart. Vi har festat, pluggat, shoppat, solat/badat, ätit, sovit, diskuterat allt mellan himmel & jord osv.. Eftersom det är Jelena som jag driver bloggen med kan jag väl säga att vi verkligen är som jing & jang. - Inte bara något vi påstår utan även utomstående som precis träffat oss. Vi kan i princip tjafsa om alla möjliga småsaker men samtidigt skratta i åratal tillsammans åt saker bara vi förstår. - Jag älskar verkligen denna bruden med hela mitt hjärta & skulle aldrig klara av att förlora min andra halva!! :love: Hoppas verkligen att vi håller ihop även i framtiden trots våra olika val utav linjer (jag IB och Jelena Frisör). Vi har totalt motsatta syn på saker och ting i livet & jag är den som bara tänker på karriären etc..
-
Något mindre kul ämne som dock är halva mitt liv i princip är skolan. - Jag har alltid haft väldigt lätt för mig i skolan dels pga min förmåga till att skriva väldigt bra och min förmåga till att lära mig/förstå saker väldigt snabbt. Har kommit långt med mina egna tankar/åsikter/analyseringar och allt som jag nämnt ovan är nog egentligen anledningen till mina bra betyg. :) Nian som jag nyss gått ut har dock varit väldigt slö för mig pga att jag verkligen inte orkat.. Istället ägnat energi på att komma klassen närmre känns det som haha? - Älskar verkligen min förra klass så oändligt mycket så att det inte är sant. Dock blir det ändringar på mitt slöande i gymnasiet - för i gymnasiet kommer jag verkligen bara lägga vikt på mina betyg. Vill man komma ut i världen sen till någon high-class högskola så får man kämpa för det. ;)
-
Som person är jag väldigt analyserande, realistisk, en aningen negativ kanske, smart, klok, intelligent, människokännande, ger all kärlek och är öppen mot mina vänner, ganska reserverad gentemot mina släktingar, ambitiös när det gäller skolan osv.. - Är en glad person utöver de gånger då jag är på dåligt humör och klagar haha. Har en väldigt öppen inställning till livet och skulle nog kunna prova på det mesta även om det inneburit konsekvenser.. Prioriterar dock alltid min framtid!! Orkar faktiskt inte skriva så mycket mer så vi får väl se om Jelena också skriver en liten presentation utav sig själv. ;)


That boy he changed my whole life!


- ska ta och lägga mig nu, lär nog vakna rätt sent imorgon får hoppas på att Eila bloggar ngn gång under dagen isf. För har verkligen inte fått ngn sömn alls dom senaste dagarna men äsch jag överlever. Godnatt alla fina! :*


Bilder från avslutningen/middagen/liseberg!


Veckan som varit!

Tisdag 12-06-12 - Började runt 9 tiden? Började med o städa o sånt i skolan sen drog vi iväg till Sannarp för o kolla på alla klasser som spelade fotboll mot varandra, riktigt trist. Spc när vi inte ens var med pga att vi är så eb som inte ens anmälde oss, smarta! Men whatever, senare mot kvällen så hände det en liten grej men tar inte upp det här. Senare så sov jag även hos Eila, var även ute med henne, Dennis och Stefan i Vallås ett tag.
Onsdag 12-06-13 - Som ju som sagt hos Eila, så vaknade upp där fixade oss osv.. Sen så drog vi till Linda (vår mentor) var till och med försenade dit haha. Var riktigt j*vla kul och mysigt, blev även islängd i polen så slutade med att jag fick gå hem helt blöt med hängiga kläder o allt. Inte lätt när det är svårt haha, men var lätt värt det! Kan liksom nt klaga..
Torsdag 12-06-14 - Vaknade vid halv 9 tiden, började fixa mig o sånt för vi skulle ju som sagt ha middag idag och måste säga att det blev en lyckad "morgon" började ju 12 så aa morgon.. Iaf var riktigt mysigt, går inte o förklara känslan hur glad jag är men samtidigt så vill jag inte att det vi har i klassen ska ta slut men får väl bara ta och acceptera det o ta det som det är även fast det är jobbigt. Började även nästa gråta idag igen, känner mig verkligen som ett emo... Men äsch, kan redan nu säga att jag lär tycka synd om alla spc alla i min klass.. Höhö.. Iaf efter middagen så drog jag, Eila, Harola, Elmedina, Aleksandra och Majd vidare mot E-stop för o köpa något till våra mentorer och nu sitter jag äntligen här i värmen o fått av mig mina jobbiga skor..
Tisdag 12-06-12 - Började runt 9 tiden? Började med o städa o sånt i skolan sen drog vi iväg till Sannarp för o kolla på alla klasser som spelade fotboll mot varandra, riktigt trist. Spc när vi inte ens var med pga att vi är så eb som inte ens anmälde oss, smarta! Men whatever, senare mot kvällen så hände det en liten grej men tar inte upp det här. Senare så sov jag även hos Eila, var även ute med henne, Dennis och Stefan i Vallås ett tag.

Onsdag 12-06-13 - Som ju som sagt hos Eila, så vaknade upp där fixade oss osv.. Sen så drog vi till Linda (vår mentor) var till och med försenade dit haha. Var riktigt j*vla kul och mysigt, blev även islängd i polen så slutade med att jag fick gå hem helt blöt med hängiga kläder o allt. Inte lätt när det är svårt haha, men var lätt värt det! Kan liksom nt klaga..

Torsdag 12-06-14 - Vaknade vid halv 9 tiden, började fixa mig o sånt för vi skulle ju som sagt ha middag idag och måste säga att det blev en lyckad "morgon" började ju 12 så aa morgon.. Iaf var riktigt mysigt, går inte o förklara känslan hur glad jag är men samtidigt så vill jag inte att det vi har i klassen ska ta slut men får väl bara ta och acceptera det o ta det som det är även fast det är jobbigt. Började även nästa gråta idag igen, känner mig verkligen som ett emo... Men äsch, kan redan nu säga att jag lär tycka synd om alla spc alla i min klass.. Höhö.. Iaf efter middagen så drog jag, Eila, Harola, Elmedina, Aleksandra och Majd vidare mot E-stop för o köpa något till våra mentorer och nu sitter jag äntligen här i värmen o fått av mig mina jobbiga skor.. '

Fredag 12-06-15 - Vaknde runt halv 6 - 6 tiden och började direkt fixa mig inför avslutningen tsm med Eila&Harola. Drog senare vid 9 tiden till skolan och mötte upp alla sen drog vi oss mot kyrkan, riktigt mysigt faktiskt 7orna sjöng för oss o allt och sjklart började man gråta.. Blivit en anning för känslig den senaste tiden, vf vet jag inte riktigt. Efter kyrkan drog vi tbx till klassrummet fick våra betyg osv.. Bättre än väntat faktiskt! Skolkade som sagt en hel del förr men lyckades fixa allt till slut, ångrar mig grovt nu i efterhand för vet att hade jag varit där o gjort dt jag skulle kunde jag mke väl ha haft högre betyg. Men så dum som jag var så brydde jag mig aldrig om dt där tkt allt annat var så mke viktigare. Kom iaf hem runt 11-12 tsm md Eila, fixade oss, åt osv.. Sen så drog vi tbx till skolan runt 3 tiden så kom bussen så drog vi iväg till Liseberg alla 9or alltså. Finner knappt ord för hur sjukt j*vla kul vi hade det, var verkligen med alla möjliga och sen när vi skulle hem o alla 9orna stod där tsm o börja gråta alltså.. KÄRLEK till vår skola/klass åhh :love: går inget annat än o älska dom alla! Kom även hem rätt sent pga att bussen faktiskt var sen.. OVANLIGT..

Lördag 12-06-16 - Efter att jag bara sov i ngn timme så var det på tiden o fixa sig och sånt, var även tvungen o fixa inför "klassfesten" som skulle vara runt 9-10 tiden. Drog till AB runt 7 tsm med Eila, fixade i lägenheten osv.. Sen så började folket äntligen komma, redan innan dom hade kommit hade jag lyckats på en anning för påverkad utav ett o annat.. Lite synd haha för gick runt o klagade o en massa hela tiden, klagade på att F kunde få bättre osv.. Men ja sanningen svider, står fast vid det jag sagt! Kan även säga att jag aldrig mer i hela mitt liv ska dricka så som jag gjorde igår, känner verkligen hur hela kroppen värker. Sjukt ont i ryggen tex från att jag trillade på högtalarna lyckades till o md ta sönder M's dator.. Fyfan.. Fick även skit av grannen pga att vi sprang upp o ner för trapporna haha. Men var lätt värt det, grym kväll/natt/morgon även fast man inte fick ngn sömn alls.. Ska man skratta elr gråta? 

Slutade sen med att alla drog hem runt 7 på morgonen o vi började smått städa, somnade även i ngn timme i soffan när Harola&Eila städade haha känner mig sjukt taskig men orkade helt enkelt nt hålla mig vaken längre. Drog sen till stan med H&E för o äta kan säga att det var en väldigt dålig idé, var fett trött, sliten, död och ville ba lägga mig ner o dö sen när jag kom hem. Finner inte ord för hur trött jag var och ÄR. Sov i kanske 1-2 timmar när jag kom hem sen så skulle jag upp o fixa mig o dra till Harola tsm med Eila o ngra fler för hon skulle ha ngn "tjejkväll" elr ngt liknande för att hon fyllde år i fredags. Men blev inte av för att bruden är så sjukt klantig som trillade o fuckade sönder revbenet.. Stackarn, krya på dig hjärtat! Så blev ist o dra till mig med Eila och kolla på paradise hotel & Alvin o gänget 3, fett gulligt jag vet! :) 

Gud vilket inlägg :o skriver som ett cp idag men orkar inte ens bry mig längre, fett trött vill sova men kan inte mår ftf illa o det är så sjukt varmt. Funderar på o ta en runda ute helt 4ever alone typ.. Nej men kan vara riktigt skönt o få gå ute helt ensam.. 

Bilder från "klassfesten" ..

Le mot dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le.


- Som ni kanske märker har både jag och Eila valt o börja om på nytt, dvs skaffa ny blogg och lägga våra "privata" bloggar åt sidan ett tag iaf. Vi är som sagt två brudar som är födda 96 och lever livet i underbara Halmstad, vi båda börjar gymasiet nu i augusti för min del blir det JB och Eila börjar i Sannarp tror jag det var ifall jag inte har helt fel. Vi har helt olika planer inför framtiden men det lär inte stoppa oss för o leva livet, jag menar YOLO!?!?! hahah..  Har även lov nu känns både bra och dåligt av olika skäl men tänker inte dra upp det nu. Skulle bara berätta att vi faktiskt börjar blogga igen och inget mer, kanske skriva 1-2 inlägg om vad som hänt den senaste veckan lite kort sen drar jag och lägger mig :)


RSS 2.0