My thoughts about..

Kom att tänka på en lite rolig sak.. - Hur otroligt olika syn på killar som alla tjejer har. Vissa gillar utländska, andra killar utav en speciell etnisk härkomst - somliga föredrar beniga medans andra attraheras utav muskulösa killar.. En ganska kul fråga att diskutera egentligen och själv måste jag säga att jag föredrar killar från Norden!! Vet inte vad det är, men har vääldigt svårt för att tycka utländska killar är snyggare än nordiska. Självfallet finns det undantag men oftast så är det nordiska killar som gäller!! :) Araber, kineser och mörkhyade är nästan uteslutna från min lista över potentiella snyggingar. No offence, men finner helt enkelt oftast inte de som snygga.
- Sen finns det självfallet de ansiktsdrag/kroppsdelar som varje individ faller för och för min del blir det nog.. Käkbenen (manligt!!), blicken i ögat och BRÖSTMUSKLER!! :love: Vet inte huuur ofta jag tjatar om att killar måste ha "bröst" som jag säger haha.. - Nej men finns verkligen inget mer avtändande än killar som bara är helt släta över brösten, är liksom boy-ish If you know what I mean..? Sen ska inte killar heller vara föör beniga, hellre lite kött på benen än rena skeletten som visserligen gör att killarnas sexpack kommer fram när de är för smala.. Killar i våran ålder dvs 16-års åldern har ju en tendens till att vara överdrivet smala och därav dyker det s.k. sexpacket upp när de spänner sig.. Svårt att förklara but yeah.. 
- And then at last.. Personligheten. Kan säga såhär - en kille med humor, glimten i ögat, helst fint leende, en lättsam typ som både kan vara romantisk och spontan, ha en HJÄRNA både kapabel till att tycka och tänka, analysera och vara fylld med kunskap så att man inte får någon totalt korkad kille (!!! :mad: klarar verkligen inte av korkade personer) och självfallet vara sådan som person att han kan visa ens värde för honom, framför nära & kära. :) Gärna lite tuggmotstånd (haha) så att man kan tjafsa lite då & då, retas och ha sina olika åsikter..
 

Kommentarer
Postat av: Haldis johanna

Hej vill du få presentkort till olika klädbutiker helt gratis och gillar att medverka i olika tävlingar o vinna jätte fina priser? Bli då medlem på denna super bra sida: http://www.gratisklader.se/?r=196700

2012-06-26 @ 19:50:35
URL: http://haldisjohannanilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0