Midsommar-kvällen/natten!!

- Kan börja med ett beklagande över hur sinnessjukt trött jag är, och nej det beror inte på någon bakfylla.. Drack faktiskt otroligt lite igår och kan väl säga att vår kväll blev ganska så lyckad i slutändan även om vi mest bara frös, gick osv..
 
Anyway så började kvällen vid 6-tiden med Shady hemma hos Jelena då vi beställde kebabrullar till midsommar-middag.. Haha, snacka om att trotsa normen. ;) Vid 9-tiden var vi framme hos Harola där Visan också var och vi åt, snackade & skrattade väl bara mest? - Harola åker ju till Grekland imorgon så fick träffa henne en sista gång - gonna miss you even though I hate you for your upcoming abroad-trip!! :love: 
 
Där trodde jag och Jelena att kvällen var slut, lagom sådär till halv 12-tiden men självklart kom snillet med en idé om att vara ute hela natten.. ;) - Började med att ringa upp Fraidoon för att dra med honom ut, vilket vi gjorde också . Åkte in till stan, gick runt där bland alla lagom fulla 20+. Känns ju ganska trist att vara ensam nykter bland överdrivet många påverkade, men lyckades iallafall få i oss lite sedan - för att inte låta allt för mobbad. Kan väl säga att vi åkte runt i olika bussar hela kvällen - från Eurostop till stan, från stan till Nyhem, från Nyhem till lands-bussarna, från landsbussarna till Östergårdsskolan och därefter ner i Jelenas källare hahah.. Natten slutade tolv timmar senare efter att vi påbörjat den och tack alla för kvällen/natten. :love: Nu är jag way to tired to be awake så godnatt I guess!! :)

- Ända fula bilden sen igår.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0